Over ons

De Woudenbergse Drukkerij B.V.

Woudenbergse Drukkerij B.V. bestaat al ruim 30 jaar. In de voorbije jaren hebben wij onze sporen verdiend op de grafische communicatie markt. We zijn getransformeerd van conventionele offsetdrukkerij naar een modern grafisch communicatiebedrijf.

“Concurrentie in de grafische sector is moordend” lezen we in de vakbladen. De prijzen voor druk- en printwerk zakken inderdaad steeds verder. Ook bij ons, simpelweg omdat productietechnieken veranderen. In ons 30 jarige bestaan hebben we meerdere van deze periodes meegemaakt en er steeds weer, dankzij ons onderscheidend vermogen, een succes van gemaakt.

Specialisten

Mede omdat ons team uit een stel vakidioten bestaat. Onze klanten weten dat te waarderen. We zijn nieuwsgierig naar de nieuwste technieken, hebben ieder onze specialiteit, zijn deskundig en hebben vooral veel lol in ons werk. Die nieuwsgierigheid naar de nieuwste technieken leveren ook mooie nieuwe producten op.

Kom langs, bel of mail. We helpen en adviseren u graag en met plezier van grafisch ontwerp tot uitvoering.

Anja, Annemarie, Gerrit, Dirk-Jan, Erwin, Ingrid, Karin

In een oud en conservatief segment (hoelang is het geleden dat de kunst van het drukken is uitgevonden) heeft Anja met haar team een modern en innovatief spectrum aan mogelijkheden gevonden om klanten van elke budgetsoort optimaal, volledig en snel te bedienen.
Dirk Hoogers